Besök Kristinehamn i Värmland

Funderar du på att besöka Värmland? Då är Sannabadet Kristinehamn definitivt värt ett besök för dig och din familj. Det finns många intressanta platser att besöka i detta spännande landskap, men du bör inte missa ett besök på detta badhus.

Att besöka Kristinehamn är definitivt någonting du inte bör vara utan. Orten ligger vid Vänern, som kaxigt nog är den tredje största sjön i Europa. Naturen häromkring har en väldigt speciell karaktär och du bör definitivt besöka detta landskap, åtminstone en gång i livet.

Det finns mycket kul att se i vårt svenska land och det kan vara väl värd att ge sig ut på en Nils Holgerssonsk resa för att upptäcka de vita fläckar som man fortfarande har. Det är dessutom ett stort land. Avståndet mellanden mest sydliga punkten och den mest nordliga, är lika långt som mellan Sverige och Rom.

I Kristinehamn finns det mycket att se

Fantastiska förutsättningar när det gäller att åka på Upptäcktsfärd alltså och i Sverige finns det garanterat platser du inte har besökt förr. Alla landskap har sin unika karaktäroch det är kul att få uppleva kontrasterna. I Kristinehamn finns förutom Sannabadet ett historiskt museum. Det är en intressant stad som knyter ihop både nutid och historia och här har både Gustaf Fröding, Picasso, och drottning Kristina gjort sina avtryck.

Det finns många bra restauranger och roliga aktiviteter att ta del av för hela familjen och här produceras mycket lokalproducerad mat och dryck. Det handlar bland annat om mor Carins ostkaka, och värmlandsöl.

Här hittar du ett brett utbud av smaker från hela världen, allt från italiensk mat till spanska tapas och thaimat. En annan fördel med staden är närheten till vattnet och du kan avnjuta både vattenläget och mat på exempelvis Mastmagasinet, Panncentralen eller Café Pärlan.