Letar du efter en bra frisör i Falun

Är du på jakt efter en bra frisör i Falun? En frisör Falun kan du hitta hos Aqua Room. Hos dem hittar du både hårvård och hudvård. Deras tjänster består av:

  • Cryo Alfa
  • Avancerad hudvård
  • Hårborttagning
  • Hairtalk
  • Klippning
  • Färg/slingor

Du kan därmed njuta av olika behandlingar hos denna salong så väl som du kan få en bra klippning.

I Falun finns duktiga frisörer

Du som är ute efter att hitta en frisör i Falun, du gör det hos Aqua Room. Hos dem kan du få en klippning som passar dig. Dessutom har de klippning lyx, där du får klippning samt även inpackning och avslappnande huvudmassage som avslutas med varma handdukar. Hos denna frisör kan du även få en förändring genom att färga håret, göra slingor eller göra en så kallad balayage eller en ombre.

Flera bra tjänster

Hos Aqua Room finns det inte bara frisörer utan de har även en salong för hudvård. Det gör att du kan boka in olika behandlingar. En mycket populär behandling är Cryo Alfa. Det är en metod för att frysa bort godartade hudförändringar. Du kan även få avancerad hudvård med olika typer av behandlingar.

Hos denna salong finns även hårborttagning på flera olika sätt. Sedan har de även tjänster som fransfärgning, brynfärgning, mini makeover, samt mycket mer.

Unna dig ett salongsbesök

Hos Aqua Room kan du inte bara klippa dig utan där kan du även njuta av olika typer av behandlingar. Så varför inte ta en dag och boka in lite olika behandlingar som passar just dig. Vill du läsa mer om deras olika behandlingar så besök då gärna deras hemsida. Du kan även ta kontakt med dem direkt så berättar de mer.